Λόγω Covid-19 όλες οι συνεδρίες γίνονται Online

Πολίνα Μουσιάδου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ειδικευμένη στην Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, στην οποία εκπαιδεύτηκα στο 4ετές πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Focusing.

Παρακολουθώ το δεύτερο έτος του εκπαιδευτικού προγράμματος στις Μεταμοντέρνες Προσεγγίσεις στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, στο kentrobienestar.

Παράλληλα παρακολουθώ ένα πρόγραμμα πιστοποίησης στην Eνσώματη Βιωματική Δουλειά με τα Όνειρα, Embodied Experiential Dreamwork Certification Program, που διεξάγεται από το Διεθνές Ινστιτούτο Focusing.

Oι πρώτες μου σπουδές είναι στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία.

Έχω εργαστεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, στην εκπαίδευση ενηλίκων και ως δασκάλα Αγγλικών με παιδιά και εφήβους.

Τα τελευταία 3 χρόνια προσφέρω εθελοντικά συνεδρίες συμβουλευτικής σε γυναίκες μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας της ΧΕΝ, κοινωνική-υπηρεσία/υπηρεσίες.

Παράλληλα συμμετέχω στην υλοποίηση δύο προγραμμάτων που εφαρμόζονται με άδεια του υπουργείου παιδείας στα σχολεία: «Ενημέρωση & ευαισθητοποίηση μαθητών λυκείου για την ενδοοικογενειακή βία» και «έχω δικαίωμα να ζω χωρίς βία» στα γυμνάσια.

Πολίνα Μουσιάδου

Προσωποκεντρική & Focusing Βιωματική Ψυχοθεραπεία

Μέλος Σ.Ε.Ψ.
Μέλος Ε.Π.Β.Ε.
Άδεια Ασκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου, με αριθμό 228619(9540)
Αριθμός Μητρώου: 2697

Πως μπορώ να σε βοηθήσω;

Στο πρώτο δωρεάν ραντεβού που θα κλείσουμε μαζι, θα μπορέσουμε από κοινού να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο για να συνεχίσουμε, λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Κλεισε Ραντεβου