Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης με θέμα τα Όνειρα – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Πολίνα Μουσιάδου

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, και ειδικευμένη στην Προσωποκεντρική και Focusing Βιωματική συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία, στην οποία εκπαιδεύτηκα στο 4ετές πρόγραμμα του Ελληνικού Κέντρου Focusing.

Έχω ολοκληρώσει την εκπαίδευση στις Μεταμοντέρνες Προσεγγίσεις στην Συστημική Ψυχοθεραπεία, στο kentrobienestar.

Έχω πιστοποίηση από το διεθνές ινστιτούτο focusing στην Eνσώματη Βιωματική Εργασία με τα Όνειρα, έχοντας ολοκληρώσει την ετήσια εκπαίδευση Embodied Experiential Dreamwork Certification Program, με εκπαιδεύτρια την Dr. Leslie Ellis. 

Το 2023 ολοκλήρωσα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο, «Ετήσια επιμόρφωση στην Παιδοψυχολογία: ολιστική προσέγγιση», που πραγματοποιήθηκε από το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Παντείου Πανεπιστημίου.

Oι πρώτες μου σπουδές είναι στις Κοινωνικές και Ανθρωπιστικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακό στην Κοινωνική Ανθρωπολογία.

Έχω εργαστεί σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, στην εκπαίδευση ενηλίκων και ως δασκάλα Αγγλικών με παιδιά και εφήβους.

Από το 2016 έως και το 2020 προσέφερα δωρεάν συνεδρίες συμβουλευτικής σε γυναίκες μέσω της κοινωνικής υπηρεσίας της ΧΕΝ, κοινωνική-υπηρεσία/υπηρεσίες.

Παράλληλα συμμετείχα στην υλοποίηση δύο προγραμμάτων που εφαρμόζονται με άδεια του υπουργείου παιδείας στα σχολεία: «Ενημέρωση & ευαισθητοποίηση μαθητών λυκείου για την ενδοοικογενειακή βία» και «έχω δικαίωμα να ζω χωρίς βία» στα γυμνάσια. 

Επιστημονική Συνεργάτιδα του PsychologyNow.gr.

Το προφίλ μου στο doctoranytime.gr.

Πολίνα Μουσιάδου

Προσωποκεντρική & Focusing Βιωματική Ψυχοθεραπεία

Μέλος Σ.Ε.Ψ.
Μέλος Ε.Π.Β.Ε.
Άδεια Ασκησης Επαγγέλματος Ψυχολόγου, με αριθμό 228619(9540)
Αριθμός Μητρώου: 2697

Πως μπορώ να σε βοηθήσω;

Στο πρώτο ραντεβού που θα κλείσουμε μαζί, θα μπορέσουμε από κοινού να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο για να συνεχίσουμε, λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Κλεισε Ραντεβου