Ομάδα προσωπικής ανάπτυξης με θέμα τα Όνειρα – ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ατομική Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία

Στόχος της ψυχοθεραπείας είναι να έρθουν οι άνθρωποι πιο κοντά στις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες τους και να βρουν τον τρόπο που τους ταιριάζει για να τις ικανοποιήσουν.

Είναι σαν μια εξερεύνηση σε γνωστά και άγνωστα τοπία της ζωής, η οποία χαρακτηρίζεται από αναζήτηση, ανακάλυψη και δημιουργία.

Ένας χώρος μέσα στον οποίο συναντάμε, γνωρίζουμε και επαν-εφευρίσκουμε διαφορετικές πτυχές της ύπαρξης μας.   

Μέσα από αυτήν, μπορεί να αναδυθούν πολλά ερωτήματα. Οι απαντήσεις δεν είναι ίδιες για όλους και όλες, η καθεμία και καθένας από εμάς μπορεί να οδηγηθεί μέσα από τη δική του θεραπευτική πορεία στις δικές του/της αποφάσεις.

Aπο μεριάς μου, προσπαθώ να βρίσκομαι όσο πιο πολύ μπορώ μαζί με τους θεραπευόμενους, σε όλη αυτή τη διαδρομή προς τον άγνωστο προορισμό. Παρέα στη διαδικασία κίνησης προς τα εμπρός.

Η Ψυχοθεραπευτική Σχέση

  • Η ψυχοθεραπευτική σχέση είναι μια συμμαχία ενάντια σε όσα μας ταλαιπωρούν. Είναι μια διαδικασία που ξετυλίγεται μέσα από την συζήτηση και την αλληλεπίδραση με την ψυχοθεραπεύτρια ή τον ψυχοθεραπευτή, σε ένα κλίμα σεβασμού και εμπιστοσύνης.
  • Ό,τι ειπωθεί εντός της θεραπευτικής διαδικασίας μένει μεταξύ των δύο αυτών προσώπων.
  • Ως ψυχοθεραπεύτρια προσπαθώ να ακούω, να κατανοώ και να συναισθάνομαι τους πελάτες.
  • Να τους αποδέχομαι όπως είναι χωρίς να τους κρίνω.

Ατομική Ψυχοθεραπεία & Συμβουλευτική

Στο πρώτο ραντεβού που θα κλείσουμε μαζί, θα μπορέσουμε από κοινού να βρούμε τον καταλληλότερο τρόπο για να συνεχίσουμε, λαμβάνοντας υπόψιν τις προσωπικές σας επιθυμίες και ανάγκες.

Κλεισε Ραντεβου